'.__('Search').'
Chcem pomôcť

Mať podporu známych osobností je v práci tímu nadácie nezanedbateľnou skutočnosťou. Presviedčame sa o tom už dlhé roky v rôznych podobách.

Katka Hasprová

S deťmi sa veľmi rada smeje, má pre ne vždy pohladenie a nosí koláče rodičom či personálu nemocnice, aby im prejavila vďačnosť. No hlavne svojim serióznym spôsobom života vie osloviť verejnosť vždy, keď nadácia jej podporu potrebuje. Preto sa stala aj kráľovnou detských srdiečok.

Monika Hilmerová

Láskavá mama, ktorá s obrovským citom pristupuje k malým pacientom vždy, keď ich príde navštíviť a potešiť. Spolu s manželom Jarom Bekrom sú vzorom rodiny a radosti zo života. Jaro prináša k postieľkam pacientov veselosť a slová nenahraditeľného povzbudenia pre často skormútených rodičov chorých detí. Sám si prešiel ťažkosťami so srdcom a vie, aké je dôležité nevzdať to.

Janka Lieskovská

Krehká dáma, veľmi obetavá v akejkoľvek forme podpory našich pacientov. Jej nežný spôsob komunikácie s deťmi je často dojemný a zanecháva krásnu atmosféru na oddeleniach pri lôžkach pacientov. Byť súčasťou akéhokoľvek projektu NDKC je pre Janku česť a samozrejmosť.

René Štúr

Neskutočný muž – umelec, ktorý má pre naše deti jednoducho vždy čas aj napriek pracovnej vyťaženosti. Jeho návšteva v DKC sa nezaobíde bez jeho úprimných sĺz, ale aj bez odovzdávania tej najpozitívnejšej energie. Byť tvárou projektov NDKC je pre neho radosťou a prejavom oddanosti a dôvery práci nadácie.

Marek Fašiang

Slávny, no mimoriadne skromný kamarát našich malých pacientov. V nadačných projektoch je partnerom, ktorý nikdy nesklame. Ochota, s ktorou prijíma výzvy nadácie na spoluprácu je to, čo si u Mareka veľmi vážime.

Juraj Bača

Prichádza do DKC ako tvár projektu spoločnosti Cewe, ktorá už veľa rokov finančne podporuje NDKC. Svojim sympatickým prejavom vie osloviť klientov spoločnosti a tak pomôcť získať podporu pre malých pacientov DKC. Tiež navštevuje deti počas predvianočných sviatkov, či Dňa detí a vytvára atmosféru radosti, kedy sú malí bojovníci schopní zabudnúť na ich ťažký údel.

Mária Čírová

Speváčka, ktorej srdiečko bije neoblomne pre deti. Presvedčila nás o tom jej návšteva našich pacientov, keď jedenásťročnej pacientke, ktorá bola v kóme spievala tak, že si k nej ľahla, hladila ju a slzy jej tiekli počas celej piesne. Bez zaváhania sa následne stala ambasádorkou dôležitého projektu nadácie “Žijem naplno”, ktorý v oblasti vzdelávania vracia kardiologických pacientov do života.

Tomáš Bezdeda

Mladý muž, ktorý prišiel medzi nás a očaril. S jeho gitarou prechádzal oddeleniami DKC a zrazu sa všetci v nemocnici začali radovať. Mamičky, malí pacienti, lekári, lekárky, sestričky mali úsmev na tvári. Jeho pieseň “Krásna” znie v priestoroch nemocnice ako balzam. Tomáš nie je len spevák, je zabávač a príjemný spoločník, ktorý dokáže zmeniť atmosféru strachu a beznádeje, čím vracia ľuďom okolo seba nádej a prejavuje veľký kus spolupatričnosti.

Roman Volák

Pre našich malých pacientov je vzorom boja so zdanlivo neprekonateľnými prekážkami a jeho vytrvalosť a silu dosiahnuť želaný cieľ im rozdáva v akejkoľvek podobe. Roman je z tých úspešných športovcov, ktorí napriek svojim úspechom s pokorou prijíma pozvania nadácie do projektov v prospech pomoci, ktorú rozdáva ochotne a nezištne.

Viete nám pomôcť

Radi by ste podporili Nadáciu Detského kardiocentra? Stačí kliknúť na „Chcem pomôcť“ a vybrať si z možností podpory. Ďakujeme veľmi pekne, vážime si vašej pomoci.

Chcem pomôcť