Študenti z Fakulty masmediálnej komunikacie v Trnave nás opäť podporujú

Tito uzasni mladi ludia z FMK UCM v Trnave maju velke srdiecko. Rozhodli sa, ze nam pomozu spropagovat a predavat nasich kardiokamaratov, a to s velkym nadsenim, odhodlanim a laskou. Dokonca nafotili aj tieto nadherne a vtipne fotky a urobia nam v Trnave a okoli promo. Je skvely pocit vediet, ze mame tolko priatelov a spriaznenych dusi okolo seba, DAKUJEME!

Milí naši priatelia,
Kabinet eventov FMK UCM v Trnave sa v spolupráci s Detské kardiocentrum, Bratislava veľmi nadchol pre myšlienku podporiť detičky s vrodenými chybami srdiečka, a to pomocou predaja našich plyšových kardio kamarátov. Predaj hračiek je súčasťou projektu Srdcia šité na mieru a ich výrobu realizujú ľudia so zdravotným postihnutím z chránených dielní. Výťažok z predaja putuje nielen Detskému kardiocentru, ale aj dielňam, ktoré môžu vďaka takýmto prostriedkom pracovať.
Predaj hračiek bude prebiehať v priebehu celého decembra aj prostredníctvom študentov Kabinetu eventov FMK. Hračky sa budú dať zakúpiť aj na vianočnom evente VJAMNOCE 16.12.2014 v Jame.

Kontaktná osoba: Mgr. Petra Grešková (petra.gresko@gmail.com)
Všetkým vám vopred ďakujeme za podporu

Foto: Matt Pastor Photography