Fotenie kampane na podporu verejnej zbierky

Zaslanie prázdnej sms na číslo 872 nebolí! To je to, čo by sme chceli novou, blížiacou sa kampaňou Nadácie Detského kardiocentra povedať. Preto sme nafotili sériu fotografii s úžasnými ľuďmi, ktorí neváhali ani chvíľu a kývli na spoluprácu pri tomto projekte. Počas fotenia bola v Štúdio 85mm super atmosféra a my sa teší na výsledok!

Dakujeme René Štúrovi, Marekovi Fašiangovi, Janke Lieskovskej, Katke Hasprovej, Monike Hilmerovej, Jarkovi Bekrovi, Brankovi Kostkovi, Matejovi Sajfa Cifrovi, a Jurajovi Bačovi za to, že s nami spojili sily, že majú ❤️ na správnom mieste a podporili našu kampaň.

Veľká vďaka patrí fotografovi Robo Homola, Štúdio 85mm za úžasnú prácu, Beatke Husar za styling našich známych tvárí a aj všetkým, ktorí ešte len spoja s nami sily, aby sme dosiahli úspech kampane.

Ak sa chcete zapojiť aj vy, pošlite prázdnu SMS na číslo 872 a podporíte Nadáciu Detského kardiocentra. Vopred veľmi pekne ďakujeme!

PS: ak nejde poslať prázdna SMS, stačí dať bodku alebo medzeru a pôjde to 🙂