Trojica Davis Cupových reprezentantov medzi najväčšími favoritmi ProAm Challenge by Adifex

Polášek, Martin či Horanský zabojujú o víťaznú trofej na hviezdne obsadenom charitatívnom turnaji

8.decembra 2018 sa v Bratislave uskutoční 2. ročník tenisového štvorhrového turnaja profesionálov a amatérov Proam Challenge by Adifex. Súčasní aj bývalí slovenskí reprezentanti a reprezentantky si zmerajú sily na dvorcoch TK Slávia Agrofert. Svojou účasťou podporia hlavnú myšlienku turnaja: tenisom spájať a pomáhať.

Medzi najhorúcejších kandidátov na víťazstvo bude patriť naše reprezentačné trio Andrej Martin, Filip Polášek a Filip Horanský. Držiteľ 11 deblových ATP titulov Filip Polášek sa po dlhšej absencii v súťažnonom dianí vrátil na kurty impozantným spôsobom. V priebehu piatich mesiacov sa vyšplhal z nultého miesta na 160. priečku rebríčka ATP. V októbrovom dueli proti Bielorusku pomohol dôležitým bodom Slovensku k postupu do svetovej skupiny Davisovho Pohára. V ňom tento rok debutoval aj Filip Horanský, ktorý zažil zatiaľ svoju najlepšiu sezónu, keď si vylepšil svoje kariérne maximum a dostal sa do top 200 rebríčka ATP.

Zadarmo im však nič nedarujú ani kolegovia a bývalí Davis Cupový reprezentanti Ladislav Švarc, člen “strieborného ” tímu z roku 2005 Kamil Čapkovič či víťaz minulého ročníka ProAm Challenge Viktor Bruthans.

Za “nežnejšiu” časť turnaja budú tento rok hájiť farby Magdaléna Rybáriková, Zuzana Kučová, Michaela Hončová či Vivien Juhászová. Zo zahraničných matadorov sa môžeme tešiť na Geralda Melzera, Alex Cadantu aj Uladzimira Ignatika.

Napriek náročnej sezóne si nájdu pred Vianocami čas a podporia tak deti so srdcovými chorobami z Nadácie Detského Kardiocentra.

Akékoľvek informácie o turnaji Vám radi poskytnú na info@tomorrowagency.sk alebo na web stránke www.tomorrowagency.sk.