Milí priatelia,

dovoľte, aby sme Vás oslovili v súvislosti s vianočným projektom Nadácie Detského kardiocentra „Srdcia šité na mieru“. Keďže sa blížia Vianoce a spoločnosti pre svojich zamestnancov organizujú mikulášske a vianočné akcie, radi by sme Vám dali do pozornosti možnosť podporiť nás a zároveň zabezpečiť vianočné darčeky pre Vašich zamestnancov, resp. pre ich ratolesti.

O projekte:

Sériu šiestich hračiek/zvieratiek so symbolom srdiečka tvoríme a vyrábame za účelom podpory detí s vrodeným ochorením srdca, konkrétne na podporu Nadácie Detského kardiocentra. Výrobu resp. šitie spomínaných zvieratiek realizujú 2 chránené dielne so zdravotným postihnutím. Našim zámerom je poskytnúť vyrobené hračky spoločnostiam, ktoré sa rozhodnú podporiť Nadáciu Detského kardiocentra formou zakúpenia určitého množstva hračiek. Výťažok z každej hračky poputuje Nadácii Detského kardiocentra.

Cena jednej hračky: 7,90 Eur

Príklad:

20 ks zvieratiek = 158 Eur

30 ks zvieratiek = 237 Eur

40 ks zvieratiek = 316 Eur

Ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš prípadný záujem podporiť Nadáciu Detského kardiocentra resp. náš vianočný projekt s názvom „Srdcia šité na mieru“ a za prípadný návrh na osobné stretnutie.

Viac informácii o projekte nadácie sa dozviete tu:

a tiež na facebookovej stránke Detské kardiocentrum

Ďakujeme veľmi pekne.

S úctou

Tím Nadácie Detského kardiocentra

Kontaktná osoba: Jana Kadlečíková, 0905 438 824, jana.kadlecikova@nadaciadkc.sk

Nadácia Detského kardiocentra je nezisková organizácia registrovaná na MV SR so sídlom v Detskom kardiocentre, v budove Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave. Našim cieľom je podporovať všetky aktivity, vedúce k zlepšeniu komplexnej starostlivosti o deti so srdcovými chybami, ktoré sú liečené v Detskom kardiocentre.